Resultaat 1–32 van de 81 resultaten wordt getoond

Zonnepanelen Montagemateriaal voor plat dak

Zonnepanelen kopen? Ben je op zoek zonne-panelen van hoge kwaliteit? Het aangeboden pakket bestaat uit mono kristallijn zonpanelen van het kwaliteitsmerk Trina Solar model TSM-275 DD05A.05. Deze zonpanelen leveren 275 Wp per stuk aan vermogen. Totaalopbrengst van het pakket aan vermogen is 5225 Wp, omgerekend 4702,5 Kwh stroom per jaar.

Zonnepanelen van het merk Solar Edge

Panelen op een plat dak hebben een andere constructie dan op een schuin dak. Er zijn immers geen dakpannen waar de dakhaken op bevestigd kunnen worden. Een plat dak systeem maakt gebruikt van een soort driehoek constructie waar de panelen van Trina Solar aan bevestigd worden. De meeste ideale hellingshoek is 35 graden. Let goed op dat deze rij zonpanelen niet de rij erachter belemmerd en schaduw veroorzaakt.

Kwaliteitsmerk Trina Solar model TSM-275

Deze driehoek systemen worden vervolgens op zijn plaats gehouden door middel van ballast (tegels). Zie de afbeelding hierboven als voorbeeld. Deze manier van plaatsen wordt voornamelijk gebruikt zodat uw zonpanelen niet wegvliegen tijdens een stevige windbuien.


Zonnepanelen montagemateriaal voor een schuin dak

Custom zonnepanelen doe het zelf pakket Bij zonnepanelen op een schuin dak heeft u vanzelfsprekend andere bevestigingsmaterialen nodig dan op een plat dak. Aluminium dakhaken: Deze haken worden vastgeschroefd op uw dak(schot) (onder uw dakpannen); Aluminium rails: De aluminium rails worden bevestigd aan de dakhaken; Aluminium middenklem: Dit type klem wordt gebruikt tussen twee zonnepanelen; Aluminium eindklem: Dit type klem wordt gebruikt aan het einde van de laatste zonnepaneel. Lees onze uitgebreide zonnepanelen installatiehandleiding voor meer informatie over schuine daken.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.