Toont alle 29 resultaten

Hybride warmtepomp kopen?

Hybride warmtepomp kopen waar moet je op letten. Zo zijn er verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld water-water warmtepompen, bodemwarmtepompen en lucht-water warmtepompen. Een hybridewarmtepomp is een combinatie van twee of meer van deze systemen.

Waar let je op bij de aankoop van een hybride warmtepomp?

Als je op zoek bent naar een warmtepomp, dan is het in aanschaf wat prijzig, maar ze leveren wel het meeste vermogen. Kies dus altijd voor een air-water warmtepomp als je op zoek bent naar het beste rendement!

Wat is het principe van een hybride warmtepomp

Opwarmen met een warmtepomp is erg simpel. De compressor in de unit draait en maakt zo koud water. Dit koude water wordt door een buizenstelsel naar de radiatoren in huis geleid. De warmte die vrijkomt bij het opwarmen van het water, wordt gebruikt om de lucht in huis te verwarmen.

Wat is het voordeel van een hybride warmtepomp?

Het voordeel van een warmtepomp is dat het systeem zichzelf kan opwekken. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Bovendien is deze warmtepomp ook goed voor het milieu, want het maakt gebruik van hernieuwbare energie!

Als je dus op zoek bent naar een duurzame en betaalbare manier om je huis te verwarmen, is een warmtepomp de beste keuze! Koop dus altijd een  warmtepomp met een hoge EER-waarde en COP-getal, zodat je verzekerd bent van het beste rendement!

De voordelen van een hybride warmtepomp op een rij?

  • Een warmtepomp is goed voor het milieu omdat het gebruik maakt van hernieuwbare energie.
  • Het gasverbruik van een warmtepomp is ongeveer 50% lager dan het verbruik van een normale cv-ketel, waardoor deze duurzamer en goedkoper in gebruik is.
  • Een warmtepomp is ook zelfvoorzienend, wat betekent dat je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.
  • Als je alles in acht neemt, weet je zeker dat je de beste warmtepomp koopt! Informeer je dus goed en koop altijd een warmtepomp met een hoge EER-waarde en COP-getal. Op die manier ben je verzekerd van het beste rendement!
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.